Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Поспішайте подати документи до громадської ради! Прийом завершується

09 Квітня 2015 • 07:52

Кіл-сть переглядів: 744

Станом на 9 квітня 2015 року до ініціативної групи надійшло 59 заяв та документів, які визначені постановою КМУ від 03.11.2010 №996 від громадських організацій, представники яких хочуть увійти до нового складу Громадської ради.

 

Для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради документи може подати будь-який інститут громадянського суспільства незалежно від дати реєстрації. А саме: громадська організація, професійна, творча спілка, організація роботодавців, благодійна організація, релігійна організація, недержавний засіб масової інформації, інші непідприємницькі підприємства і установи.

 

Документи приймаються до 14 квітня 2015 року (включно) за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. №231. Довідки телефоном: 47-46-49 (Сластухіна Світлана Василівна).

 

Для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

До заяви додаються:

  1. Рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах.
  2. Копії документів (свідоцтво, витяг з єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статут тощо) про легалізацію інституту громадянського суспільства.
  3. Інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства за останні два роки (або за період існування організації, якщо вона зареєстрована менше 2 років тому).
  4. Біографічна довідка кандидата на членство в громадській раді.

 

Зразки документів розміщено тут.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку