Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Після публікації про матір-героїню з Романівщини їй допоможуть звести паркан

09 Квітня 2015 • 13:36

Кіл-сть переглядів: 816

Розповіддю про Катерину Житомирець, мати-героїню, четверо дітей якої воюють на сході, було започатковано проект «Гордість країни».

 

Днями жінка була приємно здивована – до неї приїхали голова Романівської райдержадміністрації Олексій Капінус і його заступник Алла Мілінчук і запропонували допомогу у зведенні паркану. Деякі будівельні матеріали родина придбала, але справа далі не пішла, бо потрібно було споряджати дітей в АТО.

 

Як зазначила Алла Мілінчук, районна влада зобов’язується організувати завершення робіт, допомогти з будівельними матеріалами, яких не вистачає, одразу після Великодня. Взагалі Катерину Пилипівну як мати-героїню, як волонтерку і активну жінку в районі знають і надають підтримку. За словами заступника голови райдержадміністрації, кілька днів тому жінка отримала матеріальну допомогу у сумі 2 тис. грн. на потреби сім’ї. Знають і господаря сім’ї Анатолія Олександровича. Кажуть, на всі руки майстер.

 

Сама Катерина Житомирець ділиться: «Хочу плакати від радості. Ще кілька днів тому донька Тетяна, що зараз в АТО, казала трохи почекати, поки надішле гроші на паркан. А тут така несподіванка!».

 

Мати сімох дітей від усієї душі висловлює вдячність за допомогу: «Це ще раз підтверджує істину – світ не без добрих людей».

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку