Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

24 квітня буде затверджено новий склад громадської ради

16 Квітня 2015 • 14:30

Кіл-сть переглядів: 652

Засідання ініціативної групи для підготовки до установчих зборів з формування нового складу громадської ради при облдержадміністрації відбулося 16 квітня. Нараду провів заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

Так, 175 інститутів громадянського суспільства виявили бажання увійти до нового складу громадської ради та подали заяви і пакети документів. Ярослав Лагута доручив провести до установчих зборів додатковий аудит всіх отриманих документів з огляду на те, що в останній день їх прийому представники громадськості значно активізувалися. Окрім цього, окремі питання ще будуть вивчені додатково.

 

Члени ініціативної групи підтримали пропозицію провести установчі збори 24 квітня у сесійній залі обласної ради. Про час буде повідомлено додатково. До проекту порядку денного установчих зборів внесені такі питання: обрання робочих органів установчих зборів, встановлення регламенту, визначення граничної чисельності складу громадської ради та обрання її нового складу, обрання голови громадської ради та його заступників.

 

Ярослав Лагута звернув увагу, що кожен із кандидатів на посаду голови громадської ради при облдержадміністрації має підготуватись до виступу та озвучити своє бачення діяльності цієї інституції.

 

n

 

m

 

 Прес-служба облдержадміністрації

 

Версія для друку