Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Субсидії: Житомирщина – одна із перших

17 Квітня 2015 • 10:34

Кіл-сть переглядів: 697

90% українців вже отримали бланки декларацій та заяв для оформлення субсидій. Про це інформував сьогодні, 17 квітня, під час селекторної наради з головами облдержадміністрацій Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

Найкраще і в повному обсязі організували роботу з розповсюдження бланків Житомирська, Волинська та Київська області. Зокрема, жителі Житомирської  області такі бланки отримали ще до 4 квітня. Питання розповсюдження декларацій та заяв перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

 

Крім того, у випадку псування бланку жителі області можуть отримати новий бланк у відділенні «Укрпошти», місцевому управлінні праці та соціального захисту населення або ж завантажити із сайту Житомирської облдержадміністрації (рубрика «Все про субсидії»).

 

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав доручення керівникам областей провести моніторинг щодо готовності управлінь праці та соціального захисту населення працювати в умовах високого навантаження.

 

Нагадаємо, за дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського, посилено готовність органів соціального захисту населення, зокрема, за потреби працівники чергуватимуть на вихідних, аби прийняти та опрацювати максимальну кількість документів.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку