Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Прем’єр-міністр України може перевірити житомирську «гарячу лінію» з питань субсидій

17 Квітня 2015 • 11:16

Кіл-сть переглядів: 1 389

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк 17 квітня під час селекторної наради з головами облдержадміністрацій перевірив роботу загальнодержавної «гарячої лінії» з питань оформлення субсидій.

 

Глава Уряду, не називаючи свого прізвища, особисто зателефонував на «гарячу лінію» та отримав відповіді на запитання, які його цікавили щодо порядку заповнення бланків та оформлення субсидії.

 

«Такі перевірки я проведу й у інших областях. У вільний від роботи час я телефонуватиму на номери «гарячих ліній» та перевірятиму, як вони працюють. Це саме я просив би зробити і головам облдержадміністрацій», – заявив Арсеній Яценюк.

 

В Житомирській області працює дві «гарячі лінії» з питань призначення субсидій. За телефонами (0412) 24-14-08 та (0412) 24-34-14 жителі області можуть отримати консультації щодо оформлення субсидій.

 

Нагадаємо, Житомирщина стала однією із перших в Україні, де жителі отримали бланки декларацій та заяв у повному обсязі ще до 4 квітня 2015 року. Питання забезпечення жителів області субсидіями перебуває на особистому контролі голови облдержадміністрації Сергія Машковського.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку