Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги учасників АТО та їх сімей!

28 Квітня 2015 • 14:01

Кіл-сть переглядів: 1 179

В облдержадміністрації працює Центр допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей. Військовослужбовцям та їх родинам надають кваліфіковані роз’яснення та допомогу за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. 101. Контактний телефон Центру: (0412) 47-50-06.

 

З 5 березня по 28 квітня цього року в Центрі зареєстровано 200 звернень. Станом на 28 квітня всі три родини загиблих в зоні АТО, які звернулися, отримали одноразову грошову допомогу від облдержадміністрації в розмірі 30 тис. грн. кожна. Із 64 військовослужбовців, які отримали поранення та захворювання, допомогу надали 35.   

 

Найчастіше до Центру допомоги учасникам АТО та членам їх сімей надходять такі звернення: отримання земельної ділянки; вступ до житлово-будівельного кооперативу «УКРОП»; надання грошової допомоги військовослужбовцям, які отримали поранення та захворювання в ході проведення АТО; лікування та протезування зубів; консультаційна допомога щодо соціальних пільг, пенсійного забезпечення, виходу на роботу, працевлаштування; отримання одноразової грошової допомоги від держави; отримання одноразової допомоги членам сімей загиблих; психологічна допомога; черга на житло, отримання квартири.

 

Прес-служба облдержадміністрації   

Версія для друку