Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Проблеми родин загиблих бійців АТО – на контролі

30 Квітня 2015 • 14:32

Кіл-сть переглядів: 881

Обласна влада опікується родинами загиблих в зоні АТО військовослужбовців не просто на словах. Рідні бійців відчувають реальну підтримку та допомогу від керівництва області.

 

Черняхівський район втратив на сході України шістьох мужніх захисників Батьківщини. 30 квітня директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна зустрілася з родинами загиблих військовослужбовців у Черняхівській райдержадміністрації. Вона поспілкувалася з рідними Віталія Рудого, Олександра Павлюка та Юрія Євпака.

 

Галина Корінна детально вивчила стан кожної сім’ї та рівень вирішення їх нагальних проблем. Зокрема, мова йшла про забезпечення житлом членів родин загиблих військовослужбовців, виділення земельних ділянок, оздоровлення дітей та отримання матеріальної допомоги.

 

Рідні загиблих порушили питання про те, що досить часто не знають про всі права та можливості, якими можуть скористатися. Вони звертаються в органи соціального захисту зі своїми проблемами, а там їм пропонують підтримку як від держави, так і від обласної і районної влади.

 

Цього разу три родини з об’єктивних причин  не змогли прийти на зустріч. Вони поспілкуються із представниками влади вже 5 травня.

 

Галина Корінна передала родинам загиблих подарунки та запевнила, що всі їхні звернення і проблеми перебувають на контролі обласної влади.

 

g

 

k

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку