Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 133 від 05.05.2015

07 Травня 2015 • 13:12

Кіл-сть переглядів: 847

 

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

05.05.2015

 

№ 133

Про встановлення пенсій за

особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 14.04.2015 № 4:

 

1. Установити Антонюк Людмилі Федорівні з 11 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому було присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.

 

2. Установити Бовсуновській Надії Павлівні з 02 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

3. Установити Боровській Світлані Миколаївні з 26 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

4. Установити Бочковському Івану Людвиговичу з 10 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

5. Установити Валінкевичу Павлу Михайловичу з 10 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

6. Установити Галатир Ніні Миколаївні з 27 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”.  

 

7. Установити Гупол Тамарі Олексіївні з 02 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

 

8. Збільшити Гурківській Ганні Павлівні з 24 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

9. Збільшити Гурчиній Валентині Олександрівні з 31 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

10. Установити Данилюк Тетяні Сергіївні з 27 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого під час бойових дій орденом Слави ІІІ ступеня, у мирний час – орденом Вітчизняної війни І ступеня та медаллю „За відвагу”.

 

11. Установити Демидюк Галині Андріївні з 16 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, який був депутатом районної ради чотирьох скликань.

 

12. Установити Дідусу Степану Івановичу з 10 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник культури України”.

 

13.Установити Добровінській Лідії Степанівні та Добровінському Валентину Станіславовичу з 26 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка та батька, нагородженого орденами Трудової Слави ІІ та ІІІ ступенів. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

 

14. Установити Дячок Людмилі Петрівні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.  

 

15. Установити Дячуку Василю Івановичу з 05 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений юрист України”.

 

16. Установити Євсеєвій Валентині Сергіївні з 04 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.  

 

17. Установити Кравець Євгенії Степанівні з 06 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

 

18. Установити Кравчук Катерині Михайлівні з 11 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила та виховала до шестирічного віку п’ятеро дітей.

 

19. Збільшити Кузьменко Валентині Олександрівні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

20. Установити Левківській Людмилі Андріївні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

 

21. Установити Малярчуку Олександру Тарасовичу з 17 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

 

22. Збільшити Ничипорчук Валентині Францівні з 25 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

23. Установити Охремчук Катерині Миколаївні з 16 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

24. Збільшити Пінчук Ніні Василівні з 03 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

25. Установити Примаченко Ганні Опанасівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

 

26. Установити Прокопчук Надії Олексіївні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

27. Збільшити Протасевич Валентині Станіславівні з 12 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

28. Установити Рабошук Світлані Анатоліївні з 06 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

29. Збільшити Романчук Ганні Федорівні з 26 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

30. Установити Рубель Валентині Хомівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

31. Установити Свірчевському Володимиру Олександровичу з 29 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

32. Установити Сербін Марії Яківні з 12 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

33. Установити Сидоріці Тетяні Павлівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

34. Установити Сологуб Наталії Іванівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу” та у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

 

35. Установити Степанюку Олексію Яковичу з 25 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”, нагородженому орденом  „За заслуги” ІІІ ступеня та як депутату районної ради чотирьох скликань.

 

36.Установити Тарнавському Олександру Олексійовичу з 16 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

37. Установити Тукайлу Івану Кириловичу з 13 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

38. Установити Федоринчику Івану Федоровичу з 11 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

39. Установити Федорчук Раїсі Федорівні з 22 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

 

40. Установити Хитриченко Наталії Іванівні з 16 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

41. Установити Хлань Олені Володимирівні з 16 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

42. Установити Чернишу Павлу Васильовичу з 21 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

43. Збільшити Чубарі Ользі Миколаївні з 17 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

44. Збільшити Шеремет Ганні Федорівні з 17 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

45. Установити Яновичу Миколі Тимофійовичу з 04 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.  

 

46. Збільшити Ясінському Володимиру Дмитровичу з 02 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „Знак Пошани” та якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник промисловості України”.

 

 

 Голова адміністрації  С.О. Машковський

 

  

Завантажити розпорядження

Версія для друку