Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 138 від 06.05.2015

08 Травня 2015 • 07:10

Кіл-сть переглядів: 835

 

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

06.05.2015

 

№ 138

Про організацію роботи з нагляду

за реалізацією проекту міжнародної

технічної допомоги Представництва

Європейського Союзу в Україні

«Облаштування та створення місць

розміщення внутрішньо переміщених

осіб на території Житомирської області»

 

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою реалізації в Житомирській області проекту міжнародної технічної допомоги Представництва Європейського Союзу в Україні у соціальній сфері:

 

1. Визначити координатором проекту «Облаштування та створення місць розміщення внутрішньо переміщених осіб на території Житомирської області» (далі – Проекту) заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Лагуту Ярослава Миколайовича.

 

2. Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації організувати роботу з нагляду за реалізацією Проекту та підготовку необхідних документів.

 

3. Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з Житомирською спеціалізованою дитячо-юнацькою спортивною школою олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради, комунальним закладом «Житомирська обласна спортивна школа вищої спортивної майстерності» Житомирської обласної ради, комунальним дитячим закладом оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради при реалізації Проекту керуватися вимогами чинного законодавства щодо залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.

 

4. Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації забезпечити створення та регулярне інформаційне наповнення рубрики на веб-сайті облдержадміністрації про реалізацію Проекту.

 

5. Рекомендувати керівникам Житомирської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики Житомирської обласної ради – Дмухівській Н.С., комунального закладу «Житомирська обласна спортивна школа вищої спортивної майстерності» Житомирської обласної ради – Пилипенку С. К., комунального дитячого закладу оздоровлення і відпочинку «Орлятко» Житомирської обласної ради –Ільчишину А.І. здійснювати заходи щодо реалізації Проекту, про що інформувати департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щомісяця до 5 числа.

 

6. Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації щомісяця до 15 числа надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію щодо реалізації Проекту.

 

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я. М.

 

 

 Голова адміністрації  С.О. Машковський

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку