Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 140 від 07.05.2015

08 Травня 2015 • 07:23

Кіл-сть переглядів: 1 369

 

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

07.05.2015

 

№ 140

Про внесення змін до розпорядження

голови облдержадміністрації

від 13.02.2015 № 44

 

 

 

Відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України, з метою практичного здійснення на місцях завдань і заходів з підготовки до дій за призначенням органів управління і сил цивільного захисту та навчання населення:

 

1. Внести такі зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 13.02.2015 № 44 „Про підготовку органів управління, сил цивільного захисту та навчання населення області діям у надзвичайних ситуаціях”:

 

1). Викласти Рекомендації щодо підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту Житомирської області у новій редакції (додаються) та Рекомендації щодо навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту танаселення Житомирської області діям у надзвичайних ситуаціях у новій редакції (додаються).

2). Пункт 8 розпорядження викласти у новій редакції:

„8. Директорам департаментів, начальникам управлінь облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій, рекомендувати керівникам обласних управлінь, установ, організацій, міським, сільським, селищним головам, керівникам суб’єктів господарювання (керівникам органів управління та сил цивільного захисту області усіх ланок) забезпечити виконання вимог рекомендацій”.

3). Доповнити розпорядження голови облдержадміністрації пунктами 9, 10, 11 такого змісту:

 

„9. Департаменту житлово-комунального господарства, управлінню освіти і науки облдержадміністрації, райдержадміністраціям, рекомендувати навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області, міськвиконкомам, селищним, сільським радам щокварталу не пізніше ніж до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом інформувати департамент цивільного захисту населення облдержадміністрації про стан навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту населення Житомирської області діям у надзвичайних ситуаціях, для узагальнення та інформування облдержадміністрації щокварталу не пізніше ніж до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом.

 

10. Рекомендувати управлінню ДСНС України у Житомирській області  узагальнювати інформацію про стан проведення в області спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту та  щокварталу не пізніше ніж до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати облдержадміністрацію.

 

11. Департаменту цивільного захисту населення облдержадміністрації щокварталу не пізніше ніж до 10 числа, що настає за звітним періодом, інформувати облдержадміністрацію про стан проведення в області командно-штабних навчань, штабних тренувань з органами управління та силами цивільного захисту”.

 

2. У зв’язку з вищевикладеним, пункти 9, 10 розпорядження голови облдержадміністрації від 13.02.2015 №44 „Про підготовку органів управління, сил цивільного захисту та навчання населення області діям у надзвичайних ситуаціях” вважати пунктами 12, 13.

 

 

 Голова адміністрації  С.О. Машковський

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку