Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Лідерство в економічному врядуванні

05 Червня 2015 • 15:02

Кіл-сть переглядів: 864

5 червня координатори програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) з директором програми Тамарою Соляник обговорили з представниками Житомирської обласної державної адміністрації та підприємцями області питання майбутнього співробітництва.

 

Метою програми є покращення середовища для ведення малого та середнього бізнесу, об’єднавши для цього зусилля представників бізнесу, влади та громадянського суспільства.

 

Роботою Програми USAID ЛЕВ на регіональному рівні є проведення спеціалізованих семінарів, тренінгів та круглих столів як для представників бізнес-середовища так і представників державної влади. Також, проведення регіонального конкурсу на розробку «дорожніх карт» реформ.

 

Для присутніх було зроблено презентацію завдань та напрямів діяльності програми. Після чого в живому діалозі підприємці мали змогу обговорити з представниками влади, а саме першим заступником голови облдержадміністрації Геннадієм Дмитренко, директором департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Олексієм Шатило та координаторами програми головні перешкоди для розвитку малого та середнього бізнесу на Житомирщині та в Україні в цілому. Озвучено було багато пропозицій та рекомендацій, які команда Програми збирає від підприємців з усіх куточків України. В подальшому, ці рекомендації будуть узагальнені та враховані у подальшій роботі. Вони допоможуть у визначенні основних правових, нормативних та адміністративних заходів, які покращують бізнес-середовище для МСП в Україні та надання підтримки у підготовці, просуванні та впровадженні ефективного законодавства, регулювання та процедур, що є одним з першочергових завдань програми на національному та регіональному рівнях.

 

По завершенню зустрічі Геннадій Дмитренко запропонував підприємцям вести подальшу роботу в он-лайн режимі. Кожен бажаючий зможе відправити свої пропозиції на електрону адресу департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва та отримати відповідь. Також будуть організовуватись зустрічі підприємців, представників влади та організацій для обговорення нагальних проблем малого та середнього бізнесу.

 

Зазначимо, що Житомирщина має шанс стати одною з п’яти цільових областей, в яких буде задіяна дана програма.

 

1

 

2

 

 

3

Версія для друку