Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Бойове злагодження. Фото.

12 Червня 2015 • 07:41

Кіл-сть переглядів: 960

 

 

 

У період з 6 по 11 червня 2015 року ротою охорони Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату проведені практичні заняття з бойового злагодження взводів роти охорони.

 

Бійці пройшли заняття з тактико-спеціальної, вогневої, інженерної, військово-медичної, психологічної, технічної  та спеціальної підготовки. Особлива увага в ході проведення занять приділялась практичним діям солдата під час відбиття атаки противника та під час артилерійського (мінометного) обстрілу, в умовах обмеженого простору ведення вогню з АК-74, РПГ-7 та гранатою.

 

11 червня навчання відвідав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

 

«Особовий склад роти охорони показав достатні знання та навички у практичному використанні стрілецької зброї, знищенню броньованої техніки та живої сили противника, організації патрульної служби, облаштування блок-постів, орієнтуванню на місцевості та маскуванню», – сказав Сергій Машковський

В ході проведення навчань та тренувань особовий склад роти охорони забезпечений у повній мірі набоями до стрілецької зброї, ручними та протитанковими гранатами, засобами індивідуального захисту, інструкторсько-методичними посібниками. До організації проведення занять залучались офіцери Житомирського обласного військового комісаріату, Бердичівського об’єднаного міського військового комісаріату, 26 артилерійської бригади та військовослужбовці, які безпосередньо приймали участь у бойових діях в зоні АТО.

 

                                

 

                           

 

 

 

Версія для друку