Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Справи Володарсько-Волинського району

15 Червня 2015 • 13:54

Кіл-сть переглядів: 913

 

 

 

Голова ОДА Сергій Машковський, його заступники, заступник голови облради, керівники департаментів  спільно проаналізували поточний економiчно-суспiльний стан Володарсько-Волинського району.

 

Розглянувши економічний стан району, з’ясувалося наступне. У січні-квітні цього року економічні показники  значно зменшилися: обсяг реалізованої промислової продукції скоротився на 24,6 %, виробництво молока зменшилося на 48,7%; чисельність великої рогатої худоби – на 11,8%. Порівняно з аналогічним періодом 2014 року обсяги експорту знизились на 26,3%, імпорту на 61,4%. Важкі справи у Володарськ-Волинському і з ринком праці: навантаження на одне вільне робоче місце у районі склало 25 осіб що на 15 осіб більше, ніж у середньому по області.

 

Сергій Машковський наголосив на необхідності активізації роботи по залученню інвестицій в економіку району.  «Збільшення притоку інвестицій має стати вашим пріоритетним напрямом діяльності, поєднання інтересів інвестора з інтересами району стане основою для плідного взаємовигідного співробітництва», сказав керівник області, наголосивши, що за останній квартал кількість ліквідованих суб’єктів підприємницької діяльності перевищує зареєстрованих майже у 2 рази.

 

Докладніше ознайомитися зі станом справ в області та шляхів вирівняння ситуації можна буде на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський  проведе по закінченні всіх співбесід. Про час її проведення буде повідомлено додатково.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

 

Версія для друку