Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Посилка за 7 днів: Укрпошта прискорила доставку з Китаю

18 Червня 2015 • 08:11

Кіл-сть переглядів: 796

Зокрема, як повідомляє «Укрпошта», найкоротші строки доставлятимуться пакунки з товарами вагою до 2 кг, придбаними на китайських торгових майданчиках «AliExpress», «Taobao», «Tmall» та китайському підрозділі «eBay».

 

Завдяки розширенню співпраці між поштовими операторами двох країн, створено окремий потік для пересилання товарів з китайських он-лайн майданчиків до українських покупців. Віднині терміни доставки споживачам е-пакетів складатимуть один-півтора тижні, а не три, як раніше.

 

«Пошта Китаю є одним з найбільших поштових операторів світу, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Бум електронної торгівлі відчутний у цій країні як ніде. Лише за останні п’ять років кількість бандеролей і посилок з Піднебесної за кордон щороку зростала майже на порядок. Саме тому розширення співпраці з головними гравцями на ринку електронної комерції є одним з основних на порядку денному Укрпошти».

 

 

Прискорене пересилання посилок із Китаю є надзвичайно популярною послугою серед користувачів України. Лише за квітень з Китаю надійшло українцям 2200 посилок. Обсяги цих відправлень постійно зростають.

 

Ця послуга є ексклюзивною, адже лише Укрпошта на українському ринку співпрацює з Поштою Китаю щодо пересилання дрібних пакетів. 

Версія для друку