Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомир відзначив Олімпійський день. ФОТО

18 Червня 2015 • 13:59

Кіл-сть переглядів: 841

18 червня Житомир провів Олімпійський день, у якому взяли участь дошкільнята, учні, студенти, аматори, професійні спортсмени та всі охочі житомиряни. Метою заходу є популяризація олімпійського руху, фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя.

 

На відкритті свята з привітальним словом до учасників звернулися директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, начальник управління культури Житомирської ОДА Юрій Градовський, заступник міського голови Олександр Бочковський, голова Житомирського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр Оніщук та майстер спорту з легкої атлетики, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Михайло Самборський.

 

«Найбільше радує те, що сьогодні тут багато наймолодших спортсменів Житомирщини, – зазначила Світлана Гресь. – Вони надія нашої області. Дивлячись на них, ні в кого навіть не виникає сумнівів, що ці юні спортсмени в майбутньому досягнуть високих результатів та будуть прославляти Україну».

 

Порадували присутніх своїми виступами вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» та студенти Житомирського інституту культури і мистецтв.

 

Після офіційної частини учасники приступили безпосередньо до змагань. Спортивний біг проходив у 4 етапи: на 30-50 м. – дошкільнята, 500 м. – школярі 7-14 років. В забігу на 1000 м. брали участь учні 15-17 років, студентська молодь, спортивні аматори та ветерани спорту.

 

Кожен бігун отримав сертифікат, який підтверджує його участь у Олімпійському дні. Переможці у окремій віковій групі визначалися за часовими показниками пробігу.

 

1 

 

2

 

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

9

 

10

Версія для друку