Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Вже сьогодні – футбольний турнір між зірками шоу-бізнесу, віськовими та владою.

03 Липня 2015 • 06:43

Кіл-сть переглядів: 645

Сьогодні, 3 липня, о 12.30 год. на стадіоні «Спартак» відбудеться футбольний турнір між 4 командами у складі зірок українського шоу-бізнесу, військовослужбовців та представників місцевої влади.

 

Очікується, що за футбольний кубок змагатимуться брати Борисенко, О.Кривошапко, О.Педан, С. Положинський, В. Олійник, гурти «Неділя», ТНМК, «Тартак» та ін. Це представники зіркової збірної команди «Маестро». До місцевих трьох команд увійдуть військовослужбовці Генштабу, ВДВ, а також посадові особи й депутати місцевих органів влади (команди «Генштаб», «ВДВ», «Житомир»).

 

Футбольний турнір проходитиме у 3 матчі на визначення команди переможця. Спочатку «Маестро» зіграє проти десантників, а команда генштабу ЗСУ – проти місцевих чиновників. Переможці пар зустрінуться у фінальному поєдинку.

 

У перервах між матчами відбудеться дефіле військового оркестру та аукціон, під час якого можна буде придбати м’яч гри з автографами зірок та різноманітну футбольну атрибутику.

 

Увага! Вхід на футбольний турнір БЕЗКОШТОВНИЙ!

 

Чекаємо усіх бажаючих о 12.30 год. на стадіоні «Спартак».

 

Ввечері, о 19.00 год. зірки української естради даватимуть благодійний концерт у Житомирському облмуздрамтеатрі. Квитки можна придбати у касі драмтеатру за символічну вартість (20, 30, 50 грн). Кількість обмежена.

 

Під час футболу та концерту працюватимуть волонтери з опломбованими скриньками. Зібрані кошти, а також кошти від аукціону та реалізованих квитків будуть спрямовані на підтримку учасників АТО.

 

1

 

Версія для друку