Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 197 від 26.06.2015

03 Липня 2015 • 09:12

Кіл-сть переглядів: 563

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

26.06.2015

 

№ 197

Про організацію роботи з нагляду

за реалізацією проектів

 

 

 

Відповідно до пункту 181 Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою реалізації у місті Житомирі проектів Європейського банку реконструкції та розвитку у сфері теплопостачання:

1. Визначити координатором проектів «Теплопостачання міста Житомира– Програма підтримки реалізації проекту», «Теплопостачання міста Житомира – Програма підтримки корпоративного розвитку» (далі – Проектів) першого заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації Дмитренка Геннадія Васильовича.

2. Департаменту житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації:
1) організувати роботу з нагляду за реалізацією Проектів та підготовкою необхідних документів;
2) спільно з Житомирською міською радою при реалізації Проектів керуватися вимогами чинного законодавства щодо залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги;
3) спільно з департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації забезпечити створення та регулярне інформаційне наповнення рубрики на веб-сайті облдержадміністрації про реалізацію Проектів.

3. Рекомендувати Житомирській міській раді здійснювати заходи щодо реалізації Проектів, про що інформувати департамент житлово-комунального господарства облдержадміністрації щомісяця до 5 числа.

4. Департаменту житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації щомісяця до 15 числа надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію щодо реалізації Проектів.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В.

  

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку