Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Найвища зарплата у Малині

03 Липня 2015 • 13:54

Кіл-сть переглядів: 1 195

 

 

 

За оцінкою діяльності районних державних адміністрацій та міськвиконкомів за січень-березень 2015 року місто за усіма напрямами діяльності посіло 7 місце (за січень-березень 2014 року – 4 місце).

Станом на 01.04.2015 обсяг залучених іноземних інвестицій підприємствами міста становить 8,6 млн. дол. США, що на 27,4% менше минулорічних показників.

«Це єдине місто обласного значення, де є заборгованість не тільки в заробітній платі, а й в енергоносіях»,- зауважила Ганна Ємченко, директор департаменту фінансів.

Щодо роботи Центру надання адміністративних послуг, то за перший квартал поточного року тут було послуг надано 1018 послуг, що на 70% менше, ніж у інших містах. Загальна площа приміщення – 33 кв.м., що вдвічі менше від встановленого нормативу. Також не забезпечено підключення державного адміністратора до реєстру документів дозвільного характеру.

Позитивним є те, що середня заробітна плата на одного штатного працівника міста становить 3491 грн. (по області 2776 грн.) та на 14,3% більше, ніж у відповідному періоді торік.

В цьому році експорт товарів збільшився до відповідного періоду минулого року на 8,6%.

В місті інтенсивно іде підготовка до опалювалювального сезону. Всі теплові мережі та котельні 100% готові до опалювального сезону.
«Пріоритетне завдання для мене – розвиток житлово-комунального господарства. Вже три котельні ми перевили на альтернативні види палива. Найближчим часом переведемо ще три», – заявив Малинський міський голова Олексій Шостак.

Докладніше ознайомитися зі станом справ у місті можна буде на прес-конференції, яку голова ОДА Сергій Машковський проведе по закінченні всіх співбесід. Про час її проведення буде повідомлено додатково.

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 

Версія для друку