Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Результати футбольного турніру. ФОТОРЕПОРТАЖ

03 Липня 2015 • 18:24

Кіл-сть переглядів: 845

3 липня в Житомирі пройшов футбольний турнір в підтримку учасників АТО. Благодійний захід відбувся за участю чотирьох команд – «Маестро» (зірки естради), «Генштаб» (військові Генерального штабу ЗСУ), «ВДВ» (військові 95 аеромобільної бригади) та «Житомир» (депутати місцевих рад, посадові особи органів влади).

 

Перемогу у футбольному турнірі на підтримку героїв АТО здобула команда «Генштаб».

 

1 матч «ВДВ» – «Маестро» (5:4). Перша гра відбулася між командою зірок українського шоу-бізнесу «Маестро» та збірною підрозділів високомобільних десантних військ «ВДВ» з рахунком 1:1, проте завдяки пенальті рахунок змінився на 5:4 і команда ВДВ здобула перемогу.

 

2 матч «Генштаб» – «Житомир» (2:0). Друга гра принесла команді ЗСУ «Генштаб» перемогу з рахунком 2:0 проти команди з представників органів місцевого самоврядування і державних службовців «Житомир».

 

3 матч «Маестро» – «Житомир» (1:0). На останніх хвилинах третьої гри за третє місце перемогу виборола команда зірок українського шоу-бізнесу «Маестро» зрахунком 1:0 проти команди з представників органів місцевого самоврядування і державних службовців «Житомир».

 

4 матч «Генштаб» – «ВДВ» (2:0). І під час фінальної гри перемогу у футбольному турнірі на стадіоні «Спартак», обігравши команду високомобільних десантних військ «ВДВ», з рахунком 2:0 здобула команда генштабу ЗСУ.

 

Отже, за результатами ігор, місця між командами розподілилися таким чином:

 

1 місце – «Генштаб»

 

2 місце – «ВДВ»

 

3 місце – «Маестро»

 

4 місце – «Житомир».

 

Також під час футбольного турніру було організовано збір коштів на підтримку героїв АТО та продано з аукціону два м’ячі з підписами зірок українського шоу-бізнесу за 500 та 600 гривень.

 

Після завершення гри  команди отримали кубки, грамоти та подарунки.

 

Гравці говорять, що чудово провели час, їм сподобався футбол і вони отримали задоволення від гри.

 

 

Версія для друку