Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ярослав Лагута про оздоровлення дітей

06 Липня 2015 • 06:01

Кіл-сть переглядів: 587

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута у програмі «Кут зору» на ЖОДТРК подякував депутатам обласної ради за підтримку програми з оздоровлення дітей.

 

В цьому році більше 50% від загальної кількості дітей шкільного віку мають змогу відпочити в таборах.

 

«Існує питання, яке ми ще будемо вирішувати – це донесення до районних і сільських рад про необхідність закладати кошти на дитяче оздоровлення. З цього року так буде вперше, але я переконаний, що завдяки децентралізації нам це вдасться», – розповів заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

 

Також заступник голови ОДА розповів, що досить складно організовувати відпочинок за межами області, адже це питання не лише фінансового характеру. У нас уже немає можливості відправляти дітей на відпочинок до моря, тому що на Азовському морі біля Маріуполя, Бердянська теж небезпечно. «Говорю відверто: з оздоровленням цього року на морі складніше, але ми маємо 16 закладів оздоровчих в області, з яких 13 уже відкриті і ще 2 приєднаються у цьому місяці».

 

Нагадуємо, що перед відкриттям оздоровчих закладів голова ОДА Сергій Машковський та його Заступник Ярослав Лагута перевіряли табори на належні санітарні умови та готовність до відкриття.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку