Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Бандерштат-2015»: у складі делегації від Житомирщини – учасники АТО

08 Липня 2015 • 14:03

Кіл-сть переглядів: 672

08 липня у конференц-залі обласної бібліотеки ім. О. Ольжича відбулася прес-конференція щодо презентації фестивалю українського опору «Бандерштат-2015».

 

«Бандерштат» – один із найбільших фестивалів України, що пропагує здоровий патріотизм і спосіб життя. Захід проходитиме з 31 липня до 2 серпня 2015 року в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки міста Луцьк.

 

Цього року Житомирщина вдруге братиме участь у фестивалі за фінансової підтримки Департаменту сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації.

 

За словами регіонального представника області Олени Галагузи, програма з кожним роком стає дедалі кращою. У складі делегації від області будуть учасники АТО, волонтери та деякі журналісти.

 

«До питання, «хто буде їхати?», ми підійшли дуже принципово. Це люди, які на відміну від більшості активістів, поїхали захищати Україну одразу після того, як почалися проблеми на сході. Саме вони стоять у перших лавах, щоб потрапити на «Бандерштат», бо це не просто відпочинок – ми їдемо туди представляти Житомирську область», – розповіла регіональний представник області.

 

«Бандерштат» є мистецьким майданчиком для популяризації української музики, літератури, історії, мистецтва та кіно і одним із головним пріоритетом заходу є абсолютна відсутність алкоголю.

 

«Цього року всі області України братимуть участь. У  програмі фестивалю будуть традиційні для майстер-класи, дитяче містечко, патріотичні квести, нічні кіноперегляди, безкоштовні татуювання та боді-арт патріотичного змісту, ярмарок народних майстрів та українських брендів, спортивні змагання, тематичні виставки, та багато іншого. На фестивалі буде цікаво не лише молоді, а й страшкому поколінню», – розповідає представник оргкомітету фестивалю «Бандерштат» Наталка Будчик.

 

Хедлайнерами цьогорічного «Бандерштату» стануть: Тартак, Brutto, ONUKA, O.Torvald, Тінь Сонця, Роллік’С, Фіолет та інші.

 

Квитки на фестиваль вартістю 250 гривень можна придбати на сайтах kasa.in.ua та сoncert.ua.

 

 

Версія для друку