Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомир-Одеса. Фото

14 Липня 2015 • 19:16

Кіл-сть переглядів: 1 062

У літньо-осінній період спостерігається значне збільшення кількості людей, що прагнуть відвідати місто Одеса. Тому голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський  звернувся до Міністерства інфраструктури України та “Укрзалізниці” з проханням відкриття сполучення Житомир-Одеса. Прохання було почуте та спільними зусиллями реалізоване.

 

Сьогодні потяг №521 відправився у свій перший рейс.

 

«Це чудово. Зараз ми можемо поїхати на море прямо з нашого міста. Адже дібратися з дітьми, ще й із сумками до Бердичева (звідси курсував потяг до Одеси – ред.) було дуже проблематично», – говорить житомирянка Анна Свищ.

 

Сергій Машковський особисто перевірив готовність потягу до відправлення та побажав пасажирам вдалої поїздки: “Сподіваюсь, що ваші подорожі стануть більш комфортними. Бажаю всім вдалого відпочинку. Адже більшість із вас прямує на море”, – сказав він.

 

Начальник залізничного вокзалу в м. Житомирі Олег Журба прозвітував керівнику області про пророблену роботу щодо обладнання вбиральні для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

 

Депутат міської ради Неля Ковалюк відмітила, що ця туалетна кімната та душова кабіна для маломобільних груп населення є найкращою в Україні.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку