Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Громадська рада про реформи

16 Липня 2015 • 08:10

Кіл-сть переглядів: 935

Вчора, 15 липня відбулося розширене засідання комітету з питань освіти і науки громадської ради при обласній державній адміністрації.

 

У засідання взяли участь представники  управління освіти і науки облдержадміністрації та  керівники навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

 

Під час засідання було обговорено питання про реформування системи загальносередньої, професійно-технічної, вищої освіти та інтернатних закладів і подолання корупції в системі освіти.

 

«Сьогодні ми всі знаходимося в системі реформування нашого суспільства, а питання освіти стоять на першому місці. Освіта – це наша молодь, наше майбутнє і завтрашній день, тому реформування освіти має пройти в найкоротші терміни.  Вірю, що наші  діти зможуть мати таку ж освіту, як і у Європі», – розповіла голова комісії з питань освіти і науки громадської ради при ОДА Валентина Фасоля.

 

«Реформи – це дуже важливий етап, і перш за все ми це робимо задля дітей. Тільки разом з громадськістю та усіма галузями науки у плідній співпраці ми зможемо досягнути високих результатів», – зазначив начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Вадим Калінін.

 

 

 

 

 

Версія для друку