Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині корів доїтимуть роботи. ФОТОРЕПОРТАЖ

20 Липня 2015 • 05:57

Кіл-сть переглядів: 1 117

Розвивати бізнес можна за будь-яких умов, навіть за так званих «несприятливих». Були б  знання та бажання. Цей постулат сьогодні вкотре довели у Попільнянському районі. Тут, у селі Почуйки, в межах приватного сільгосппідприємства «Україна» урочисто запустили повністю автоматизовану молочну ферму.  Годівля, доїння, прибирання – все роботизовано. Генеральний директор компанії  «Ерідон», до складу якою входить і ПСП «Україна»,  Сергій Кролевець розповідає: «Ферма розрахована на утримання 1000 голів великої рогатої худоби. (Сьогодні у господарстві  1098 голів ВРХ). Доведено, що коли корови менше контактують з людьми, від того вони спокійніші, через що надої збільшуються суттєво. Загальна вартість проекту понад 430 мільйонів гривень».

 

З великою подією господарів привітав голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський.

 

 

«Це визначна подія в економічному житті не лише нашої області, а й держави. Люди, які вірять у   потенціал нашої країни, не бояться інвестувати та будують нові підприємства  в умовах економічної кризи – справжні патріоти України», –  сказав він.

 

 

Керівник області розповів, що для спрощення процедури оформлення документів для відкриття бізнесу при  ОДА  створено  раду з питань залучення інвестицій. Її задача –  сприяти залученню вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку області, формувати привабливий інвестиційний імідж області та сприятливі умови для реалізації інвестиційних проектів. За підсумками засідання ради підписуються меморандуми з інвесторами.

 

 

Одним з перших підписали меморандум про співпрацю саме з ПСП «Україна». Як наслідок – підприємство відкрили вже через рік. Хоча раніше процес міг розтягнутися на роки.

 

«Сьогодні нам є що запропонувати інвестору і ми готові надати максимальні можливості для його роботи»,- запевнив Сергій Машковський.

 

Версія для друку