Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Служба безпеки України припинила діяльність в Житомирській області двох нарколабораторій

21 Липня 2015 • 08:29

Кіл-сть переглядів: 706

Управлінням СБ України в Житомирській області спільно з органами міліції і прокуратури Житомирської області викрито і припинено діяльність двох потужних нарколабораторій та затримано групу осіб, причетних до виготовлення та збуту мешканцям м. Житомира, області та прилеглих регіонів наркотичних засобів (амфетоміну та марихуани), виготовлених з придбаних за кордоном складових.

 

Встановлено, що зловмисники, використовуючи приватний будинок на території Житомирської області за допомогою високовартісного обладнання налагодили повний процес виготовлення амфетоміну з метою його подальшого збуту на території Західного регіону України.

 

Крім того, використовуючи інший приватний будинок в центрі м.Житомира обладнали його відповідним чином для посіву та вирощування з метою подальшого збуту конопель.

 

У ході проведення обшуків вказаних нарколабораторій  та помешкань зловмисників співробітниками Управління виявлено та вилучено наркотичні засоби, бойову гранату «Ф-1», набої, холодну та травматичну зброю, а також речові докази злочинної діяльності вказаних осіб.

 

 

 

 

 

Наразі, у ході досудового розслідування особам, причетним до злочину планується оголошення підозри у вчиненні злочину, передбаченого ст.307 КК України та обрання стосовно них запобіжних заходів.

 

 

За інформацією прес-групи УСБУ

в Житомирській області

Версія для друку