Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Попит на користування державною програмою з енергозбереження

23 Липня 2015 • 11:25

Кіл-сть переглядів: 633

Більше 10 тисяч родин скористалися державною програмою з енергозбереження. Про це повідомив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук,  коментуючи дані, отримані від банків.

 

«З моменту відновлення виплат відшкодування динаміка попиту на державну програму стрімко зросла. Це пояснюється тим, що люди нам повірили. Вони повірили в те, що держава виконує свої зобов’язання, – підкреслив Сергій Савчук. Переконаний, що всі ті родини, які довірилися нам та скористалися нашими програмами вже цього опалювального сезону відчують позитивний ефект, а саме їхні платіжки за комунальні послуги будуть істотно відрізнятися від тих платежів, які отримують всі ті, хто не впровадив заходи з енергозбереження», – повідомив Голова Держенергоефективності.

 

За словами Сергія Савчука, після відновлення програми відшкодування, за останній тиждень, банки видали кредитів на придбання «негазових» котлів, енергоефективного обладнання та матеріалів за державною програмою стимулювання населення, ОСББ та ЖБК до впровадження енергоефективних заходів на суму 26 млн. грн. (з 13.07 по 20.07.2015). Загалом, з початку дії програми видано кредитів на загальну суму 177, 2 млн. грн.

 

Крім того, для надання роз’яснень щодо того, як скористатися програмою з енергозбереження та на які енергоефективні матеріали та/або обладнання надається компенсація від держави в Агентстві створено контактний центр, де кожен, хто зателефонує отримає консультацію.

 

Громадяни можуть телефонувати, ставити запитання та отримати консультацію. Номери телефонів контактного центру: (044) 296-71-60, (044) 559-24-95, (044) 292-32-57.

 
Версія для друку