Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 231 від 04.08.2015

06 Серпня 2015 • 09:11

Кіл-сть переглядів: 1 007

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

04.08.2015

 

№ 231

Про забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок

 

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 407 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок»:

1. Визначити розпорядником коштів державного бюджету за програмою КПКВК 2505140 «Забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок», що передбачено Законом України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» (далі-Програма) департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації.

2. Утворити комісію з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Районним державним адміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам щомісяця до 5 числа місяця, що настає за звітним, надавати департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації:

  • інформацію про осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, та які перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації, а в разі смерті цих осіб-членів їх сімей, за якими згідно із законодавством зберігається право подальшого перебування на квартирному обліку, за формою, що додається.
  • копії відповідних документів, що підтверджують право осіб на забезпечення житлом відповідно до Програми (довідки про участь особи в антитерористичній операції, про перебування на квартирному обліку, про втрату функціональних можливостей нижніх кінцівок).

4. Департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації, районним державним адміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам щомісяця до 5 числа місяця, що настає за звітним, надавати департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації офіційні пропозиції житла, яке може бути придбане відповідно до Програми.

5. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щомісяця до 15 числа місяця, що настає за звітним, надавати узагальнену інформацію про осіб за вищезазначеною формою, копії відповідних документів, що підтверджують право осіб на забезпечення житлом, та офіційні пропозиції житла на засідання комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

6. Комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, згідно з вимогами чинного законодавства, забезпечити підбір кандидатів на отримання житла та визначити житло, яке буде придбане відповідно до наявних пропозицій.

7. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації відповідно до рішення комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок здійснити закупівлю житла та передати його у власність відповідних територіальних громад для подальшої передачі особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок.

8. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації до 20 січня 2016 року інформувати облдержадміністрацію про хід виконання розпорядження.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

  

Голова адміністрації С.О. Машковський

 

 

  

 

Додаток
до розпорядження голови облдержадміністрації
04.08.2015 № 231

  

Склад
комісії з питань забезпечення житлом осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок

 

 

Лагута

Ярослав Миколайович

заступник голови облдержадміністрації, голова комісії

 

 

 

Корінна

Галина Віталіївна

директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, заступник голови комісії

 

 

 

Тулузаков

Микола Серафимович

головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, секретар комісії

 

 

 

Члени комісії

 

 

 

Дідківська

Наталія Миколаївна

в.о. начальника відділу по обліку та розподілу житлової площі Житомирської міської ради (за згодою)

 

 

 

Ковалюк

Неля Дмитрівна

голова Житомирської обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» (за згодою)

 

 

 

 

Павлюк

Василь Петрович

заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

 

 

 

 

Романчук

Олександр Анатолійович

заступник начальника юридичного відділу апарату облдержадміністрації

 

 

 

 

 

Статкевич

Тетяна Миколаївна

начальник відділу бухгалтерського обліку департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

 

 

 

Турський

Вадим Валентинович

заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації

 

 

 

Чабаненко

Віктор Григорович

голова громадської організації «Ветерани повітряно-десантних військ «Союз десантників Житомирської області» (за згодою)

 

 

 

Щебетов

Роман Олегович

заступник директора департаменту містобудування, архітектури та будівництва облдержадміністрації

 

 

 

Заступник голови – керівник
апарату адміністрації

В.І. Поліщук

 

 

 

Форма

Інформація
про осіб, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення, і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, та які перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації, а в разі смерті зазначених осіб-для членів їх сімей, за якими згідно із законодавством зберігається право подальшого перебування на квартирному обліку в ________ районі (місті)

 

П.І.Б. особи, якій планується придбати житло

Контактні дані особи (адреса проживання/реєстрації, телефон)

Склад сім’ї

Місце перебування на квартирному обліку

Дата взяття на квартирний облік

Характеристика житла, яке планується придбати

Інформація щодо протезування або ураження опорно-рухового апарату (спинальники)

Кількість кімнат

Загальна площа

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Посадова особа райдержадміністрації (міськвиконкому)

Підпис

 

Контактна особа:

 

 

 Завантажити розпорядження

Версія для друку