Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 232 від 04.08.2015

07 Серпня 2015 • 07:02

Кіл-сть переглядів: 663

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

04.08.2015

 

№ 232

Про встановлення пенсій за

особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 22.07.2015 № 7:

1. Установити Бармак Валентині Петрівні з 15 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

2. Установити Березенському Олександру Миколайовичу з 09 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань та обласної ради одного скликання.

3. Установити Герасимчуку Олександру Володимировичу з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Данила Галицького.

4. Збільшити Грибовській Поліні Петрівні з 06 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

5. Установити Десятко Олені Гаврилівні з 21 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого Почесною грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

6. Збільшити Дубровній Юлії Григорівні з 16 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

7. Установити Зубленко Зінаїді Святославівні з 18 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженій орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

8. Установити Кисельовій Людмилі Євгенівні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України „Орден Богдана Хмельницького” ІІІ ступеня.

9. Установити Кривенко Оксані Миколаївні з 19 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

10. Збільшити Лаговській Зої Віцентівні з 17 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

11. Установити Ларіоновій Наталії Олексіївні з 27 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

12. Установити Опанасюк Олені Григорівні з 11 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника та переглянути Опанасюк Світлані Григорівні з 11 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника за померлу матір, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” встановити їм пенсію у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

13. Установити Осадчуку Сергію Миколайовичу з 28 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому у період бойових дій медаллю „За відвагу”.

14. Установити Рихальській Галині Михайлівні з 27 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

15. Установити Саєць Лідії Сергіївні з 02 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня, орденом Червоної Зірки та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

16. Установити Северинко Раїсі Прокопівні з 17 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

17. Установити Сосновській Валентині Володимирівні з 16 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

18. Установити Угрінчук Ніні Василівні з 02 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

19. Збільшити Хитриченко Наталії Іванівні з 15 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

20. Збільшити Хомич Ніні Станіславівні з 15 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

21. Установити Шевчук Лідії Іванівні з 02 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

  

  

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

 Завантажити розпорядження

Версія для друку