Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 242 від 10.08.2015

12 Серпня 2015 • 12:10

Кіл-сть переглядів: 1 317

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.08.2015

 

№ 242

Про робочу групу з питань забезпечення житлом

 

 

 

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 №348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов», з метою цільового та ефективного використання бюджетних коштів:

1. Утворити робочу групу з питань забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, і потребують поліпшення житлових умов, та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Уповноважити робочу групу вивчати пропозиції щодо визначення найнижчої вартості 1 кв. метра загальної площі житла серед запропонованих учасниками торгів, надавати розпоряднику бюджетних коштів нижчого рівня інформацію про ціни на закупівлю кватир та пропозиції щодо вирішення проблемних чи спірних питань, здійснювати функції контролю за процедурою закупівлі житла.

3. Робочій групі забезпечити максимальну прозорість та висвітлення в засобах масової інформації процедури закупівлі житла для членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов.

 

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський
   
   
 

Додаток
до розпорядження голови облдержадміністрації
10.08.2015 № 242

 

 

С К Л А Д
робочої групи з питань забезпечення житлом членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов

 

 

Лагута

Ярослав Миколайович

заступник голови облдержадміністрації, голова робочої групи 

   

Щебетов

Роман Олегович

т.в.о. директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, заступник голови робочої групи 

   

Яценко

Вікторія Броніславівна

начальник відділу регіональних програм та житлової політики департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, секретар робочої групи

   

Члени робочої групи

 

Зайченко

Валерій Васильович

голова комісії з питань захисту соціальних гарантій військовослужбовців, працівників МВС, учасників бойових дій та АТО, членів їх сімей громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації (за згодою)

   

Залесський

Микола Олександрович

військовий комісар Житомирського обласного військового комісаріату (за згодою)

   

Ільчишина

Ірина Володимирівна

механік, радіотелефоніст, старший солдат 95 Житомирської окремої аеромобільної бригади (за згодою) 

   

Камлук

Віктор Васильович 

голова громадської організації «Атошник» (за згодою)

Ковальчук

Анатолій Миколайович

начальник юридичного відділу апарату облдержадміністрації

   

Корінна

Галина Віталіївна

директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації

 

Коцюба

Ірина Григорівна

 

заступник голови громадської спілки «Час змін», заступник голови громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації (за згодою)

 

Логінов

Валерій Володимирович

 

голова громадської організації «Бойове братство ветеранів АТО», член громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації (за згодою)

 

Максименко

Гліб Іванович

заступник командира бригади з тилу 26 окремої артилерійської бригади (за згодою)

 

Мініч

Леонід Григорович

 

заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації

 

Онофрійчук

Сергій Петрович

заступник Бердичівського міського голови (за згодою)

 

Скорик

Юрій Михайлович

 

капітан, офіцер відділення по роботі з особовим складом військової частини – польова пошта В2731 30-ї окремої механізованої бригади (за згодою)

 

Сухомлин

Сергій Іванович

 

перший заступник Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (за згодою)

 

Шутова

Лариса Валентинівна

 

заступник Новоград-Волинського міського голови – начальник управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради (за згодою)

 

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку