Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До Дня незалежності – новий садок

14 Серпня 2015 • 08:43

Кіл-сть переглядів: 1 135

У рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району 13 серпня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський оглянув нове приміщення дитячого садка в с. Дідовичі. Заклад планують ввести в експлуатацію до Дня Незалежності України.

 

 «На території Дідовицької сільської ради проживає 43 дитини віком до 6 років. До відкриття дошкільного закладу діти 5-6 річного віку були охоплені соціально-педагогічним патронатом, який забезпечувався місцевою школою», – розповіла Тамара Мосійчук, Дідовицький сільський голова.

 

У приміщенні сільського клубу проведено роботи з перепланування для функціонування дошкільного закладу. Дідовицький ДНЗ  розрахований на 27 місць. Функціонуватиме після відкриття 1 група на 12 дітей. Кошти на ремонт були виділені директором СТОВ «Птахівник» Валентиною Гальчук.

 

На базі садочка також планують створити умови для харчування школярів Дідовицької ЗОШ І-ІІ ступенів. У школі навчатиметься 39 учнів.

 

«Дошкільна освіта має гнучко реагувати на сучасні зміни, допомагати дитині реалізувати свій потенціал, озброїти її найновішою якісною інформацією. Створення сучасних, модернізованих умов для виховання – вимога сьогодення. Я вдячним місцевим інвесторам, що вони дбають про дітей та вкладають кошти у створення садочків», – сказав Сергій Машковський та пообіцяв подарувати навчальному закладу комп’ютер.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку