Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 268 від 27.08.2015

27 Серпня 2015 • 15:02

Кіл-сть переглядів: 2 398

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.08.2015

 

№ 268

Про впровадження
електронних закупівель

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 №501-р «Про реалізацію пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів» та враховуючи лист Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 24.07.2015 №3301-05/24343-06 «Щодо запрошення до участі у пілотному проекті»:

1. Запровадити з 01 вересня 2015 року в департаменті праці та соціального захисту населення, управліннях освіти і науки та охорони здоров’я облдержадміністрації пілотний проект щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

2. Керівникам департаменту праці та соціального захисту населення, управлінь освіти і науки та охорони здоров’я облдержадміністрації забезпечити впровадження у департаменті (в управліннях) та у підвідомчих установах процедури електронних закупівель (з використанням автоматизованої інформаційної системи) товарів, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

3. Департаментам, управлінням облдержадміністрації, райдерж-адміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам опрацювати питання впровадження процедури електронних закупівель, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

4. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації:
розробити інформаційні матеріали щодо процедури проведення електронних закупівель через електронні торговельні майданчики;
підготувати звернення до Житомирської обласної ради з пропозицією щодо впровадження у підприємствах, установах, організаціях спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, зокрема у комунальній установі «Обласна база спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради з 1 грудня 2015 року процедури електронних закупівель товарів, вартість яких не перевищує суми, визначеної Законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності».

5. Департаменту праці та соціального захисту населення, управлінням освіти і науки та охорони здоров’я облдержадміністрації до 21 вересня 2015 та до 18 грудня 2015 року інформувати департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації про хід виконання розпорядження для подальшого узагальнення та інформування до 01 жовтня 2015 та до 25 грудня 2015 року облдержадміністрації.

6. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації висвітлювати у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті облдержадміністрації хід реалізації пілотного проекту із впровадження процедури електронних закупівель.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку