Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 277 від 03.09.2015

04 Вересня 2015 • 08:39

Кіл-сть переглядів: 972

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

03.09.2015

 

№ 277

Про внесення змін до
розпорядження голови
облдержадміністрації
від 14.11.2013 № 363

 

 

 

Відповідно до Порядку організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.12.2013 № 939, та у зв’язку із службовою необхідністю в уточненні відомостей, що стосуються сфери охорони державної таємниці і які відносяться до службової інформації:

 

Внести зміни до Переліку відомостей, які містять службову інформацію, що утворюється або знаходиться у володінні, користуванні чи розпорядженні структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міськвиконкомів і якій надається гриф обмеження доступу „Для службового користування”, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.11.2013 № 363 „Про затвердження у новій редакції Переліку відомостей, які містять службову інформацію”, виклавши пункти 44-53 у новій редакції:

 

„44. Відомості за окремими показниками про планування, організацію запровадження заходів, фактичний стан, наявність недоліків в організації охорони державної таємниці конкретного суб’єкта режимно-секретної діяльності (які не підпадають під дію ЗВДТ).

 

45. Зведені відомості (акти, журнали обліку тощо) щодо обліку, зберігання, приймання, передачі, перевірки наявності, перегляду грифів секретності, знищення матеріальних носіїв секретної інформації, які не розкривають змісту цієї інформації; номенклатура справ.

 

46. Відомості щодо надання або переоформлення дозволу на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею.

 

47. Відомості про надання та скасування конкретним особам допуску та доступу до державної таємниці, номенклатуру посад працівників, перебування на яких потребує оформлення допуску та надання доступу до державної таємниці; положення про доступ до державної таємниці.

 

48. Відомості щодо облікової картки (форма 6) та картки результатів перевірки громадянина у зв’язку з допуском до державної таємниці (форма 8), вмотивований запит до органу СБУ стосовно його надання.

 

49. Звіт про стан забезпечення охорони державної таємниці.

 

50. Відомості про забезпечення режиму секретності у разі введення правового режиму воєнного або надзвичайного стану.

 

51. Відомості за результатами проведення службових розслідувань за фактами розголошення секретної інформації, втрати її матеріальних носіїв та інших порушень режиму секретності, наявність недоліків у організації охорони державної таємниці конкретного суб’єкта режимно-секретної діяльності.

 

52. Відомості щодо встановлення, переустановлення і зняття телефонних апаратів урядового зв’язку, а також довідники, переліки, списки абонентів урядового зв’язку.

 

53. Відомості щодо організації роботи з питань забезпечення шифрованим документальним зв’язком (які не підпадають під дію ЗВДТ)”.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку