Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сучасні виклики розвитку аграрної освіти в контексті євроінтеграції

06 Жовтня 2015 • 09:31

Кіл-сть переглядів: 997

06 жовтня 2015 року у малій залі Житомирської ОДА, пройшло засідання “Сучасні виклики розвитку аграрної освіти в контексті євроінтеграції” за участі начальника управління освіти і науки Вадима Калініна.

 

«Дане питання є дійсно цікавим та актуальним. ГО «Українська асоціація молодих фермерів» пропонує запровадити у вищих аграрних навчальних закладах нову модульну програму навчання», – сказав Вадим Калінін.

 

У засіданні взяли участь голова ГО «Українська асоціація молодих фермерів» Мічурін Дмитро: «Метою створення нашої асоціації є інтеграція України до світового освітнього економічного простору, налагодження співпраці між Європейським Союзом та Україною у напрямках аграрної освіти і науки, бізнесу та розвитку сільських територій. Один із напрямків діяльності нашої асоціації – це залучення молоді до аграрних навчальних закладів та формування в неї сучасних європейських поглядів на агробізнес та його перспективність. Для нас дуже важливо, щоб молоді люди розуміли, що аграрна сфера – це перспективний бізнес завдяки сучасним технологіям та менеджменту».

 

Програма «Покращення сучасної аграрної освіти у контексті інтеграції України до Європейського Союзу» має 3 етапи реалізації. Завдяки цій програмі українські фермери мають змогу ознайомитись із модернізованим обладнанням. ГО допомагає створити належні умови для студентів аграрної сфери навчання. Громадська організація має на меті модернізувати усі аграрні підприємства та розвивати новий аграрний бізнес в Україні. 

 

1

 

2

 

3

 

4

Версія для друку