Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Які зміни були внесені до обласного бюджету

15 Жовтня 2015 • 14:48

Кіл-сть переглядів: 644

Обласна державна адміністрація внесла на розгляд сесії обласної ради питання внесення змін до обласного бюджету. Перед цим усі зміни було розглянуто на комісіях.

 

За словами директора департаменту фінансів ОДА Ганни Ємченко, зміни включають 104,9 млн грн, з яких 102,7 млн грн спрямовується на захищені статті: 95,5 млн грн на заробітну плату всім працівникам бюджетної сфери (20 тисяч працюючих); 5,7 млн грн на енергоносії сфери охорони здоров’я; 1,1 млн грн на збільшення стипендій і 0,4 млн грн на продукти харчування санаторіям «Лісова казка» та «Лісовий берег». Решта, 2,2 млн грн, спрямовується на незначні видатки, з яких 898 тис. грн обласні клінічній лікарні для придбання хірургічного обладнання для проведення лапароскопічних операцій і 98 тис. грн – обладнати тут же, в обласні лікарні, приміщення для зберігання наркотичних та психотропних засобів.

 

Крім того, виділяється 179 тис. грн на закінчення ремонту даху в обласному дитячому будинку, а також 197 тис. грн на ремонт західної трибуни стадіону «Полісся», де проект вимагає співфінансування з Фондом державного регіонального розвитку. Загальна сума коштів, які будуть використані на ремонт стадіону в поточному році за рахунок регіонального розвитку і обласного бюджету, становить 10,1 млн грн.

 

Зазначені зміни до обласного бюджету були підтримані депутатами.

 

1

Версія для друку