Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Керівник області відвідав Чуднівський район. ФОТО

16 Жовтня 2015 • 18:08

Кіл-сть переглядів: 982

Сьогодні, 16 жовтня,  голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський відвідав Чуднівський район. У селі Волосівка керівник області провів зустріч з місцевими інвесторами, поспілкувався з воїнами АТО та привітав жителів села зі  святковою подією – відкриттям газопроводу.

 

«Спільними зусиллями та  плідною співпрацею  влади, місцевої громади та за сприяння  спонсорів у 113 домівках   Волосівки з’явилося «блакитне паливо», – сказав Сергій Машковський.

 

Керівник області зауважив, що країна  сьогодні  тримає курс на енергозбереження: «Багато закладів області переходять на альтернативні види палива, встановлюються твердопаливні котли, та бажання у нас одне: щоб у кожному селі люди жили комфортно і заможно в сучасних цивілізованих умовах.  Тому відкриття газопроводу – необхідна вимога сучасності».

 

Загалом у Чуднівському районі газифіковано 48 населених пунктів із 59, тобто район газифікований на 80%. Всього на газифікацію села Волосівка використано кошти у сумі 1214,130 тис.грн.

 

Сергій Машковський подякував демобілізованим учасникам АТО за їхній героїзм та патріотизм: «Спасибі хлопці, за вашу звитягу, за самовідданість. Саме вам ми  завдячуємо миром на рідній землі, спокоєм у домівках». Керівник області поспілкувався з воїнами у неформальній обстановці,  подарував  пам’ятні подарунки, розповів про можливість отримання грошової допомоги, земельних ділянок, санаторного лікування.

«На сьогодні  наш обов’язок,  як влади – сконцентрувати всі наявні можливості, щоб продемонструвати подяку кожному  із вас за ратний подвиг, допомогти  спокійно повернутися до мирного життя», – сказав він.

 

Голова ОДА та місцеве керівництво поклали квіти до могили Олега Поліщука, який загинув у вересні цього року під час проведення бойових дій та похоронений на малій батьківщині, в селі Волосівці.

          

 

 

Версія для друку