Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА взяв участь в координаційній нараді правоохоронців

20 Жовтня 2015 • 09:23

Кіл-сть переглядів: 817

Сьогодні, 20 жовтня, в приміщенні прокуратури відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Житомирської області. Основною метою проведення заходу було обговорення стану протидії злочинності та правопорядку, в тому числі з ознаками корупції за наслідками пропобленої  роботи у цьому році, визначення проблем та пріоритетів у діяльності правоохоронних органів області.

 

 В нараді взяли участь голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, голова обласної ради Віталій Француз, прокурор області Любомир Війтович, начальник управління СБУ Володимир Пахнюк, начальник УМВС Валерій Рудик, начальник північного регіонального регіонального управління Державної прикордонної служби Валерій Курніков, керівництво ДФС, митниці, пенітенціарної служби, підрозділів апарату прокуратури.

 

У ході наради були розглянуті питання щодо стану боротьби зі злочинністю на території нашої області та ефективності протидії правоохоронних органів злочинним проявам всіх напрямків, а також проявам корупції та хабарництва.

 

 «В цілому правоохоронними органами області було вжито ряд заходів щодо запобігання та протидії злочинності. Рівень розкриття злочинів у  Житомирській  області кращий середньо державного показника. Рівень злочинності  є на 25% нижчий ніж у державі – на 10 тисяч населення скоєно 69 кримінальних правопорушень, проти 82 по державі», – прозвітував Любомир Війтович.

 

Заступник прокурора Олександр Білошицький проаналізував стан злочинності та правопорядку на території області, додержання вимог законодавства, спрямованого на профілактику злочинності, водночас, зупинившись на детальному аналізі показників за різними видами скоєних злочинів.

 

За наслідками роботи координаційної наради узгоджено ряд спільних заходів з метою посилення ефективності боротьби зі злочинністю, протидії корупції в області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку