Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Питання забезпечення виборів – на контролі

21 Жовтня 2015 • 14:55

Кіл-сть переглядів: 574

Сьогодні, 21 жовтня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський зібрав нараду з організаційних питань проходження виборчого процесу в Житомирській області – матеріально-технічного забезпечення, організації безпеки під час виборів та належної роботи усіх структур.

У нараді взяли участь голова обласної ради Віталій Француз, керівництво районних адміністрацій, міських рад, а також представники управлінь освіти та охорони здоров’я ОДА, управлінь МВСУ, СБУ, ДСНС в Житомирській області, Житомирської філії ПАТ «Укртелеком».

Робота з організаційного забезпечення підготовки та проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року триває і знаходиться на постійному контролі керівництва обласної державної адміністрації.

З метою перевірки стану матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць області працівниками організаційного відділу апарату облдержадміністрації було відвідано 36 виборчих комісій: 1 обласну, 1 міську (м. Житомир), 2 районні, 2 районні у містах (Богунська, Корольовська), 2 сільські (Глибочицька, Новогуйвинська) та 28 дільничних виборчих комісій області.

Голова облдержадміністрації дав низку доручень щодо належного матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць. Зокрема, керівники районів у найкоротші терміни проведуть моніторинг дільниць щодо повної готовності до виборчого процесу. УМВС України в Житомирській області забезпечуватиме громадський порядок та безпеку.

«Залишилося дуже мало часу, тому ми всі маємо зараз активізувати свою роботу і допрацювати виявлені проблеми. Ми маємо забезпечити виборчий процес на високому організаційному рівні, щоб вибори на Житомирщині пройшли прозоро, демократично і без порушень», – наголосив Сергій Машковський.

 

1

 

2

 

3

 

5

 

6

 

7

 

Версія для друку