Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Сергій Машковський проголосував та закликав мешканців Житомирщини прийти на вибори. ФОТО

25 Жовтня 2015 • 10:18

Кіл-сть переглядів: 1 354

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський з дружиною проголосували 25 жовтня 2015 року на чергових місцевих виборах. Керівник області свій вибір зробив на виборчій дільниці №181366 у Житомирі.

 

«Я закликаю всіх жителів Житомирської області прийти на вибори. Адже саме так виражається демократія – тобто народовладдя. Кожен повинен прийти на дільницю та зробити свідомий відповідальний вибір. Під час цієї виборчої кампанії заново сформуються органи місцевого самоврядування. Ми оберемо владу, яка забезпечить  розвиток наших територіальних громад», – сказав Сергій Машковський.

 

На виборчій дільниці №181366 сьогодні має проголосувати 2391 осіб. За словами голови дільничної виборчої комісії Тамари Солнишкіної, активність виборців спостерігалася зранку, одразу після відкриття виборчої дільниці.

 

Станом на 25 жовтня в області створені належні умови для проведення прозорих і демократичних виборів. 

 

Нагадаємо, що кожен громадянин України ще має можливість зробити свій вибір і віддати власний голос на чергових місцевих виборах (вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів) до 20.00. При собі потрібно обов’язково мати паспорт.

 


 

 

 

 

 

Версія для друку