Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі проголосував Віце-прем’єр-міністр України. ФОТО

25 Жовтня 2015 • 11:45

Кіл-сть переглядів: 1 028

Сьогодні опівдні в Житомирі проголосув Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

 

Він закликав всіх житомирян прийти на вибори: «Сьогодні вибираємо не політиків, а людей, які будуть працювати, керувати, давати ту ефективність, яка потребує саме громада. Є бюджетні кошти, є ресурс, є власні повноваження. Повинні прийти люди, які в першу чергу мають взяти на себе відповідальність і показати, що вони є ефективними».

Також прокоментував свою поїздку до Німеччини, яка пропонує працювати напряму: мають бути стосунки між громадами, між містами, між управлінцями.

Віце-прем’єр-міністр наголосив на тому, що це висока оцінка для нас, бо саме громади, саме міста набувають повноважень, ресурсів і можливостей приймати рішення.

Геннадій Зубко запевнив в тому, що наступний бюджет буде направлений на підтримку тих громад, які є ефективними, які є самодостатніми і які можуть управляти.

Він нагадав, що 159 громад отримають на цих виборах, а серед них 9 Житомирщини, повністю всі повноваження, і потрібно саме їх підтримувати.

Віце-прем’єр-міністр сказав: «Є перспективи, є позитив. І саме ці вибори повинні перезавантажити місцевих управлінців, які зможуть працювати і зможуть брати на себе відповідальність».

Підкреслив і те, що необхідно боротися за явку виборців, а вона залежить від того, чи зуміли переконати їх в тому, що є позитив і є за що голосувати.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський зазначив, що він очікує незалежно від того, яка політична приналежність майбутніх депутатів, об’єднання зусилля і вирішення проблем місцевого значення. Всім потрібно сфокусуватися і зробити все можливе, щоб до місцевої влади прийшли дійсно управлінці – ті люди, які вміють господарювати.

І Віце-прем’єр-міністр — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, і голова обласної державної адміністрації впевнені в тому, що Житомир – це те місто, яке покаже високу явку виборців.

 

1

 

2

 

3

 

4

Версія для друку