Розпорядження № 300 від 16.09.2015
28 Жовтня 2015 • 07:52
Кіл-сть переглядів: 169
УКРАЇНА ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ голови обласної державної адміністрації
|
16.09.2015
|
№ 300 |
Про граничні розміри плати
|
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” (зі змінами та доповненнями) та з метою недопущення надмірного зростання тарифів на послуги, що надаються на ринках з продажу продовольчих і непродовольчих товарів:
1. Установити граничні розміри плати за послуги, що надаються на ринках з продажу продовольчих і непродовольчих товарів, згідно з додатком.
При цьому врахувати, що фактичний розмір плати визначається ринками самостійно з урахуванням економічно обґрунтованих витрат у межах граничного розміру, встановленого даним розпорядженням.
2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25 червня 2011 року № 237 «Про граничні розміри плати за послуги, що надаються на ринках з продажу продовольчих та непродовольчих товарів», зареєстроване у головному управлінні юстиції у Житомирській області 15 липня 2011 року за № 56/1150.
3. Це розпорядження набирає чинності після його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування.
Голова адміністрації | С.О. Машковський |
ЗАТВЕРДЖЕНО облдержадміністрації |
Граничні розміри плати за послуги, що надаються на ринках
з продажу продовольчих та непродовольчих товарів
№ з/п |
Назва послуги |
Одиниця виміру |
Ціна, грн. без ПДВ |
1. |
Бронювання торгового місця |
за місяць |
25,00 |
2. |
Обслуговування та утримання одного торгового місця у належному технічному та санітарному стані |
кв.метр |
8,00 |
3. |
Прокат вимірювальної техніки (ваги з гирями) |
комплект |
7,00 |
4. |
Прокат санітарного одягу |
комплект |
6,00 |
5. |
Розрубування м’яса |
кг |
0,90 |
6. |
Зберігання непродовольчих товарів у камерах схову |
доба |
2,60 |
7. |
Зберігання продовольчих товарів у холодильних камерах |
кг за добу |
0,70 |
Директор департаменту |
О.А. Шатило |