Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Переселенці Житомирщини відтепер можуть отримувати безоплатну правову допомогу

06 Листопада 2015 • 14:20

Кіл-сть переглядів: 1 237

Сьогодні у Житомирі відбулося відкриття мобільного консультативного пункту безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

 

У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олег Горай, радник Міністра соцполітики з питань вимушених переселенців в Житомирській області Максим Свірський та заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Віталій Баєв.

 

Такий пункт, у якому працюватимуть співробітники Житомирського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокати, буде проводити виїзні консультації з юридичних питань та, за потреби, представляти інтереси переселенців у судах.

 

«Ми всі чудово розуміємо, що велика кількість внутрішньо переміщених осіб на території області (більше 7 тисяч) кожного дня потребує вирішення різних життєво важливих питань. Мобільний пункт створено для того, щоб полегшити життя переселенців, максимально наблизити необхідні послуги до людей. Ми дуже хочемо, щоб усі внутрішньо переміщені особи відчували себе на Житомирщині максимально комфортно та могли мати такі ж можливості, як і корінні жителі»,– зазначив Ярослав Лагута.

 

Начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олег Горай повідомив, що такі центри безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб мають на меті у випадку порушення законних прав та інтересів надавати необхідну юридичну допомогу, яка буде оперативною та якісною.

 

Звертатися з юридичних питань можна за телефоном «гарячої лінії»: 097-414-73-93.

 

2

 

4

 

5

 

7

Версія для друку