Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Дружня рука допомоги міжнародної спільноти»

06 Листопада 2015 • 16:39

Кіл-сть переглядів: 823

У рамках проекту «Дружня рука допомоги міжнародної спільноти» та завдяки співпраці  з  британською благодійною організацією Центром соціально-психологічної реабілітації  населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи м. Коростеня та громадським об‘єднанням «Центр розвитку громади» було зібрано медичні препарати першої необхідності.

Попередньо до голів філій даної благодійної організації був надісланий лист із проханням допомогти медикаментами у зв’язку із напруженою ситуацією, що склалася на Сході України. Завдяки спільним зусиллям голів філій, волонтерів, приймаючих родин та лідерів груп було зібрано: знеболюючі, кровоспинні препарати, бинти різних розмірів, тампони, ватно-марлеві, гелеві пов’язки, клейкі хірургічні пластирі, антисептичний крем, тепло-термічні накидки, вітаміни для підтримки імунітету, кісткової та мускульної систем. Всі ці препарати класифіковано, укомплектовано та складено відповідні списки медикаментів.

В кінці жовтня поточного року зібрані медичні препарати передано начальнику медичної служби 199-го Навчального Центру високо-аеромобільних десантних військ м. Житомира.

Центр соціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи й надалі співпрацюватиме із міжнародними благодійними організаціями, волонтерами та громадськими об‘єднаннями задля розширення можливостей надання допомоги сім’ям учасників АТО та вирішення їхніх найактуальніших проблем.

Версія для друку