Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Українські видавці запрошуються до участі у виставці

16 Листопада 2015 • 10:39

Кіл-сть переглядів: 601

Держкомтелерадіо готується до VІ Київської міжнародної книжкової виставки «Книжкові контракти», яка має відбутися з 10 по 13 грудня 2015 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2). Відповідний наказ про організаційну підготовку і проведення виставки підписав Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

 

До участі у виставковому заході запрошуються вітчизняні видавці всіх форм власності. На спеціально обладнаних виставкових майданчиках вони матимуть змогу презентувати свої книжкові видання, зустрітися з читачами, обговорити майбутні проекти з діловими партнерами, обговорити проблеми книговидавничої галузі під час «круглих столів» та семінарів.

 

Різноманітна програма запланована для відвідувачів виставки. Це і численні автограф-сесії літераторів, майстер-класи, дискусії за участю відомих українських письменників, літературознавців, художників-графіків тощо.

 

У рамках роботи «Книжкових контрактів» планується провести благодійну акцію із збору нових книг для дитячих будинків та шкіл-інтернатів «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи».

 

Також під час виставки відбудеться нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Краща книга України 2015 року».

Версія для друку