Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі державне підприємство передало автівку для потреб спецпідрозділу Служби безпеки України

23 Листопада 2015 • 12:57

Кіл-сть переглядів: 639

Керівники державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод» Державного управління справами безкоштовно передали представникам Управління СБУ в Житомирській області позашляховик для подальшого використання у районі проведення Антитерористичної операції.

За словами представників підприємства, рішення віддати позашляховик саме співробітникам Управління СБУ було прийнято враховуючи їх професійну роботу, в тому числі й у районі АТО. Ще з весни минулого року військовослужбовці УСБУ беруть участь у контртерористичних заходах, викриваючи злочинну діяльність терористів та їхніх поплічників, корегувальників вогню і снайперів, вербувальників і агітаторів до участі у бандформуваннях самопроголошених «республік».

За повідомлення прес-групи  УСБ України в Житомирській області, очільники Управління та співробітники спецпідрозділу УСБУ відзначають надзвичайну важливість і своєчасність цього подарунку.

Дякуючи керівництву ЖЛГЗ за підтримку, вони зазначили: «Будемо сподіватися, що ця техніка допоможе зробити багато добрих справ, врятує не одне життя, і віримо, що з Вашою допомогою та допомогою інших небайдужих людей – таких, як Ви, перемога у протистоянні на Сході України буде за нами!».

Після переобладнання та доукомплектування відповідно до військових потреб позашляховик разом із співробітниками спецпідрозділу УСБУ вирушить для виконання покладених на Службу безпеки бойових завдань у визначений для Управління район у зоні проведення Антитерористичної операції.

Співробітники Управління СБУ в Житомирській області висловлюють щиру вдячність усім без винятку жителям регіону – волонтерам, керівникам державних і приватних підприємств, студентам та звичайним житомирянам, які вже більш як півтора року підтримують і допомагають колективу, оскільки така допомога свідчить про розуміння тих завдань, які нині вирішує Служба безпеки України.

Версія для друку