Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підготовка до встановлення комунального МРТ у Житомирі триває

25 Листопада 2015 • 11:17

Кіл-сть переглядів: 805

Незабаром у Житомирі має з’явитися комунальний МРТ. Для цього зараз у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського прибудовують приміщення, щоб розмістити «народний» томограф.

 

Сьогодні, 25 листопада, голова обласної ради Анжеліка Лабунська та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута разом із робочою групою оглянули, як проходить будівництво нового приміщення та реконструкція корпусу №2, а  також поспілкувався з підрядником і представником постачальника обладнання.

 

«Ми зацікавлені в тому, щоб житомиряни отримували якісні медичні послуги. Комунальне МРТ та його встановлення в будь-якому випадку не ставиться під сумнів», – наголосив Ярослав Лагута.

 

Магнітно-резонансний томограф замовлений за кошти обласного бюджету та протягом 2 тижнів має бути доставлений у Житомир. До цього часу необхідно закінчити певну частину робіт з будівництва приміщення, щоб почати встановлення обладнання. До кінця бюджетного року усі процеси зі встановлення та налагоджувальних робіт мають бути завершені.

 

1

 

2

 

 3

 

4

 

5

 

6

 

7

Версія для друку