Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Підсумки перевірок органів місцевого самоврядування

25 Листопада 2015 • 12:50

Кіл-сть переглядів: 936

Сьогодні, 25 листопада 2015 року, у великій залі облдержадміністрації відбулося підбиття підсумків перевірки ДСНС України стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної безпеки та пожежної безпеки в області.

 

З 16 листопада в області працювала комісія ДСНС із питань техногенної безпеки, яка у рамках заходів із попередження виникнення надзвичайних ситуацій перевіряла органи місцевого самоврядування на готовність до пожежної та техногенної небезпеки. Основною метою перевірки було надання методичної допомоги, відпрацювання заходів, спрямованих на запобігання надзвичайним ситуаціям.

 

Перший заступник голови Житомирської ОДА Геннадій Дмитренко зазначив: «Ми дякуємо усім перевіряючим, що ви досить ретельно віднеслися до своєї роботи, до своїх обов’язків. Найголовніше, що ви вказали нам на недоліки, які є, для того, щоб ми їх виправили і область повністю була готова до осінньо-зимового періоду та до тих ситуацій, що можуть трапитися в майбутньому».

 

Заступник голови комісії ДСНС, яка проводила комплексну перевірку в області, Олег Лемешко зазначив, що за результатами перевірки висновок комісії в цілому позитивний.

 

Нагадаємо, що перевірку пройшли Служба цивільного захисту області, управління ДСНС у Житомирській області та органи виконавчої влади, зокрема у Житомирі, Бердичеві, Коростені, Новоград-Волинському, Малині.

Версія для друку