Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Житомиряни здобули перемогу в конкурсі

02 Грудня 2015 • 15:40

Кіл-сть переглядів: 652

Завершився конкурс матеріалів (публікацій у пресі чи інтернет-виданнях, теле- чи радіопрограм) на тему «Планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я!» і Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Здоров’я жінок України» оголосила результати конкурсу.

Цей  конкурс був  оголошений в жовтні місяці з нагоди міжнародного Дня контрацепції Программа USAID «Здоров’я жінок України».

Мета – поширення інформації про те, як можна зберегти репродуктивне здоров’я та запобігти небажаним вагітностям.

Конкурс проводився в наступних номінаціях:
•    Найкращий публіцистичний матеріал на тему планування сім’ї та репродуктивного здоров’я (не менше 2,5 тисяч знаків; як друковані періодичні видання, так і періодичні інтернет – видання та блоги) ;
•    Найкращий радіорепортаж / радіо – програма на  тему  планування  сім’ї  та репродуктивного здоров’я;
•    Найкращий телерепортаж / телепрограма на тему планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.

У номінації “Найкращий телерепортаж/телепрограма на тему планування сім’ї та репродуктивного здоров’я” перемогла журналістка Житомирської регіональної філії НТКУ Вікторія Лук’яненко, як авторка телепроекту “Ваше здоров’я”. У конкурсі, зокрема, взяла участь програма «Ваше здоров’я» на тему «Актуальні аспекти сучасної  контрацепції» (оператор відеозйомки – Сергій Кобилянський). Співавторами програми виступили фахівці відділення пренатальної діагностики та планування сім’ї Житомирського обласного перинатального центру, а також обласного центру здоров’я та спортивної медицини.  

Довідково.
Конкурс проводиться Программою USAID «Здоров’я жінок України» лише в областях, де відбувається реалізація діяльності Програми, а саме: Житомирській, Закарпатській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській, Чернівецькій, Чернігівській областях.

 

Версія для друку