Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 389 від 19.11.2015

04 Грудня 2015 • 08:55

Кіл-сть переглядів: 125

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.11.2015

 

№ 389

Про затвердження плану комплектування
навчально-методичного центру цивільного
захисту та безпеки життєдіяльності
Житомирської області слухачами з
функціонального навчання у сфері
цивільного захисту на 2016 рік

 

 

 

З метою організації та проведення в області навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, керуючись статтями 6, 39 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до статті 91 Кодексу цивільного захисту України, Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2013 року № 819, Типового положення про територіальні курси, навчально-методичні центри цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 29 травня 2014 року № 523, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 червня 2014 року за № 624/25401, Положення про організацію навчального процесу з функціонального навчання, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 21 жовтня 2014 року № 1112, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 листопада 2014 року за № 1398/26175:

1. Затвердити план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2016 рік, що додається.

 

2. Управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації забезпечити постійний контроль за виконанням плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту.

 

3. Керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації вжити заходів щодо:

здійснення постійного контролю за повним і своєчасним направленням на навчання керівного складу та фахівців у сфері цивільного захисту згідно зі строками, встановленими планом комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області;

надання до 01 липня 2016 року за встановленою формою до навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області заявок на функціональне навчання у 2017 році.

 

4. Головам районних державних адміністрацій:

1) Забезпечити виконання плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області в повному обсязі.
2) Здійснювати постійний контроль за своєчасним направленням на навчання визначених планом комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області категорій слухачів керівного складу та фахівців у сфері цивільного захисту.
3) Щокварталу не пізніше ніж до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, надавати управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації інформацію про виконання плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області.
4) Надати до 01 липня 2016 року до навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області заявки на функціональне навчання у 2017 році за встановленою формою (додається).

 

5. Управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації інформувати обласну державну адміністрацію про хід виконання розпорядження до 05 грудня 2016 року.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

 

 

План комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту  на  2016 рік

 

 

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку