Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 390 від 19.11.2015

04 Грудня 2015 • 09:23

Кіл-сть переглядів: 138

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

19.11.2015

 

№ 390

Про надання земельних ділянок, поновлення договорів оренди землі, продаж земельних ділянок, припинення дії договорів оренди землі, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, погодження надання в довгострокове тимчасове користування лісів без вилучення земельних ділянок у постійних користувачів лісами та погодження надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок державної власності в натурі (на місцевості), матеріали про припинення договорів оренди землі, поновлення договорів оренди землі, продажу земельних ділянок, надання дозволу на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової земельних ділянок, погодження надання в довгострокове тимчасове користування лісів без вилучення земельних ділянок у постійних користувачів лісами та погодження надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 128, 134, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оренду землі», постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», статей 18, 31 Лісового кодексу України, протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 29.10.2015 № 8:

 

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності та умови надання, надати в оренду підприємствам земельні ділянки за переліком згідно з додатком 1.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок державної власності в натурі (на місцевості) без зміни їх цільового призначення, надати у постійне користування та в оренду підприємствам та фізичним особам-підприємцям земельні ділянки згідно з додатком 2.

 

3. У зв’язку з відчуженням права власності на будівлі та споруди припинити дію договору оренди земельної ділянки, укладеного з приватним підприємством «Виробничо-комерційна фірма «Стікс» від 08.11.2012 № 233 (кадастровий номер 1820681800:02:000:1015) площею 1,2400 га, в межах Дубрівської сільської ради Баранівського району та надати її в оренду терміном на 5 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості фізичній особі-підприємцю Возній Аллі Федорівні. У зв’язку з цим органам виконавчої влади з питань земельних ресурсів та державної реєстрації внести відповідні зміни.

4. Поновити договори оренди землі підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 3.

 

5. Продати фізичним особам-підприємцям земельні ділянки несільськогосподарського призначення за переліком згідно з додатком 4.

 

6. Головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, укласти та поновити в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі і договори купівлі-продажу земельних ділянок з підприємствами та фізичними особами-підприємцями, яким надаються в оренду та власність земельні ділянки.

 

7. Доручити головам райдержадміністрацій представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав територіальних управлінь юстиції області з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав у межах, визначених цим розпорядженням.

8. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 5.

9. Підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, замовити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

10. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) організаціям та підприємствам за переліком згідно з додатком 6.

11. Організаціям та підприємствам, яким надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), замовити технічну документацію у юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

12. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 7.

13. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

14. Погодити Володарсько-Волинській райдержадміністрації змінити цільове призначення земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності (кадастровий номер 1821185400:10:003:0247) площею 4,3543 га на землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення в межах Топорищенської сільської ради Володарсько-Волинського району.

15. Погодити надання фізичній особі-підприємцю Лазарчуку Ярославу Володимировичу для довгострокового тимчасового користування терміном на 49 років лісових ділянок, без вилучення їх у постійних лісокористувачів, розташованих на території Повчанської сільської ради Лугинського району Бовсунівського лісництва ДП «ЛДЛАП Лугинський держлісгосп АПК» (квартал 4) площею 1,1 га для культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних, туристичних і освітньо-виховних цілей.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

 

  

  Завантажити розпорядження

Версія для друку