Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Будівництво садочків на контролі голови ОДА. ФОТО

10 Грудня 2015 • 09:41

Кіл-сть переглядів: 762

Вчора, 9 грудня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський знову проінспектував хід виконання будівельних робіт в дошкільних навчальних закладах № 32 та № 58 м. Житомира.

 

«За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в області реалізується 62 проекти. Державою виділені кошти у сумі 115 млн. грн. Від того, як успішно ми виконаємо всі роботи на об’єктах, залежить сума коштів, що буде виділено на розвиток нашої області наступного року. Тому я особисто відвідую будівництво. Забезпечення жителів міста достатньою кількістю дошкільних навчальних закладів – ось наш пріоритет», – зазначив Сергій Машковський, додавши, що садочок № 32 буде винятковим, так як в ньому виховуватимуться діти з особливими потребами.

 

В садочку № 58, що по вулиці Крошенській, роботи з реконструкції виконано на 45 %. «Повністю збудовані всі перестінки, дах покритий інноваційним гідроізоляційним матеріалом. Тривають роботи з розводки електрики, внутрішнього облаштування стін, тепло- та водопостачання», – розповідає виконроб Олександр.

 

В ДНЗ № 32, що по вулиці Якубовського, роботи також проводяться згідно з графіком. Повністю збудовано одноповерхове приміщення, де буде знаходитись спортивний зал, встановлені вікна, проводиться зовнішнє утеплення стін. Докладніше про цей об’єкт дивіться у сюжеті:

 


Версія для друку